Har du problemer med antennen?

Er der problemer med antennen, er du kommet til det rette sted. Her hos Antennesmeden har vi mere end 25 års erfaring inden for service af antenner, digitale tv-bokse, samt satellit- og parabolsystemer.

Vi elsker vores arbejde og ser aldrig en udfordring for stor eller for lille. Vi tager derfor os af alle jobs og opgaver, der holder sig inden for vores kompetencer. Et af vores specialer er opsætning og reparationer af antenner. Volder din antenne problemer, så står vi parat med professionel hjælp, hurtigt og effektivt!

 

God service og høj kvalitet får du hos os

Vi sætter antenner op i hele Nordsjælland og har gjort det de sidste 25 år. Vi tilbyder vores services til særdeles fordelagtige priser og udfører altid vores job smilende og høfligt.

Du får altså god service til en fornuftig pris, hvis du bestiller os til at ordne din antenne. Med mange tilfredse kunder fra bl.a. Helsingør, Hørsholm og Frederiksværk, står vi klar til at udføre et godt stykke arbejde for dig også.

 

Gode råd eller et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud eller har du spørgsmål vedrørende vores services, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefonnr. 49 22 39 30 eller gå til vores kontaktside