Panasonic varmepumper til private og erhverv

Antennesmeden tilbyder også varmepumper. Vi har en bred kundekreds af både private og erhverv, for hvem vores varmepumper gør nytte i hjemmet eller på arbejdspladsen.

Udbuddet er af mærket Panasonic, og det er din garanti for god kvalitet og lang levetid på produktet. Panasonic udvikler innovative, energieffektive løsninger testet på det nordiske klima, der giver dig mulighed for at holde kontrol over indeklimaet året rundt på økonomisk og miljøvenlig vis.

Varmepumperne hos Antennesmeden er luft-til-luft varmepumper. Denne type varmepumper fungerer ved at udnytte varmen i den udendørs luft til at sende videre ind og rundt i huset/bygningen.

 

Varmepumper er en fordelagtig løsning

Varmepumper udnytter den tilførte energi bedre end andre former for opvarmning som f.eks. elvarme, olie- eller naturgasfyr. Du kan derfor gøre en væsentlig besparelse på varmeregningen ved at skifte til opvarmning med varmepumpe.

Øvrige fordele, som du vil opleve ved at vælge varmepumper, er bl.a.:

  • En mere miljøvenlig opvarmningsløsning sammenlignet med olie og naturgas
  • Et meget lille behov for vedligeholdelse
  • Varmepumpeanlægget kører automatisk – du skal ikke sørge for noget

 

Få et uforpligtende tilbud

Du kan selvfølgelig få meget mere information om vores Panasonic luft-til-luft varmepumper. Kontakt os gerne på telefon 49 22 39 30, få kyndig rådgivning og bliv afklaret om, hvorvidt opvarmning med varmepumpe er det rigtige for dig. Du har også mulighed for at få et gratis besøg af vores medarbejdere til at udføre en behovsanalyse, samt et uforpligtende tilbud på en opvarmningsløsning til dit private hjem eller din arbejdsplads.

Vores service dækker hele Nordsjællandog vi installerer varmepumper i Frederiksværk, Helsingør, Hørsholm, og Snekkersten